BLOG 

11.05.2022

HET GAAT ER NIET OM OF JE JE WONING VERKOOPT, MAAR HOE JE JE WONING VERKOOPT!

Het gaat er niet om of je je woning verkoop maar hoe je je woning verkooptjpeg
Ohh haha inrichten om je woning beter te verkopen…..    DAT IS TOCH HELEMAAL NIET NODIG. Ik zou als ik jou was gewoon ander werk gaan zoeken pff hoe vaak ik dat niet gehoord heb, en nee joh dit is niet de tijd om woningen verkoop klaar te maken en in te richten voor de verkoop. Laat opgeven en in dit geval luisteren naar anderen niet in mijn systeem zitten en ik ben en blijf ervan overtuigd dat eenmaal ingericht en fantastisch gestyled echt beter verkoopt, ik kan jullie vertellen dat diegene die het wel gedaan hebben (hele verstandige mensen ’-) nog steeds blij zijn dat ze het gedaan hebben en heel enthousiast zijn wat het voor meerwaarde met zich meebracht en het zo weer zouden doen…. Dus hup inrichten die woning. Het gaat er niet om of je je woning verkoopt, maar hoe je je woning verkoopt. Dagelijks op de hoogte blijven  tips en onze projecten? Volg ons op instagram

SAMENWERKING KRIJGT WORTELS

Voordat ik een heel verhaal ga schrijven over inrichten van een leegstaande woning wil ik toch alvast vertellen dat wij al een tijd bezig zijn met een superleuke samenwerking die nu langzaam tot stand komt om het inrichten van een woning op een hele toffe manier net anders neer te zetten dan de gemiddelde meubelverhuurder. Niet omdat mijn collega’s het niet goed doen hoor, maar ik ben graag niet standaard en doe graag de dingen net even anders, waar ik niet van hou is opgaan in de massa, het zelfde doen wat iedereen al doet dat is de makkelijke weg ik zoek hem graag wat moeilijker en vooral ook mijn eigen weg en daar liggen vaak hobbels op de weg, maar daar komen we ook doorheen. Meerdere partijen worden heel blij van deze samenwerking, dus hou het goed in de gaten.

Het gaat er niet om of je je woning verkoop maar hoe je je woning verkoopt.jpeg

VERKOOPSTYLING IS MEER DAN ALLEEN JE HUIS INRICHTEN

Ik werd laatst geïnterviewd door een dame van Nieuwbouw Nederland, we waren op zoek naar een pakkende begintekst, ik vond deze heel goed gevonden van haar. En het is waar. Inrichten voor de verkoop Ja dat is nodig om een zo goed mogelijk beeld te geven van de woning aan de kopers en het gaat verder dan alleen maar je huis inrichten. Bekijk een aantal voorbeelden zie jij de meerwaarde?

Veel mensen vinden het lastig om in te zien dat een woning ingericht beter overkomt en dus stukken beter verkoopt als je de woning sfeervol inricht.
Het geeft een stuk minder rompslomp dan men denkt, mensen denken tegenwoordig: het verkoopt zo ook wel en ik heb geen zin in dat gedoe, nogmaals het is een stuk minder lastig dan men denkt, wij doen het werk en zorgen voor de complete inrichting van de woning en dan hebben we het nog niet eens over de meerwaarde die de woning krijgt als je deze inricht en er genoeg aandacht aangeeft voordat je gaat verkopen. Relatief kleine investering groot resultaat waar je je investering dan weer uithaalt. Ja, je moet een afspraak maken en je krijgt op een gegeven moment toch echt de factuur, maar ik kan je verzekeren dat dit allemaal de moeite waard is.

ECHO / HOL

Hebben jullie wel eens in een leegstaande woning een bezichtiging gehad (of als voorbeeld: je verbouwt en al je spullen uit huis zijn) het klinkt hol en de echo komt je tegemoet zingen plus als je rondkijkt zie je (alleen) alle negatieve punten van de woning, want er is verder niets om naar te kijken, ja de ruimte maar die schat je ook minder goed in doordat er gewoon simpel weg niets staat. Lekker dan ik ga toch niet in een echo woning wonen.
Wij hebben woningen ingericht die niet verkochten, maar na volledig inrichten stonden de mensen in de rij, omdat ze opeens de woning wel konden inschatten en zichzelf erin konden zien wonen. Ik hoor jullie denken ja hoor tuurlijk Alies klets jij maar wat, degene die mij kennen weten dat ik niet van praatjesmakers hou dus neem maar gewoon aan dat het zo is.. Wat er allemaal mogelijk is lees je hier
Het gaat er niet om of je je woning verkoop , maar hoe je je woning verkoopt.jpeg
RUIMTE INSCHATTEN

Het is mijn werk dus ik ben VÓÓR, zou raar zijn als ik zou zeggen mwahh maakt niet uit of de woning ingericht is of niet. We hebben het over de echo gehad , maar nog niet over een ruimte inschatten als er niets instaat, dat vinden de meeste mensen gewoon lastig, en ik snap het,  ik had daar ook altijd last van, ik heb geleerd om een woning in te schatten, maar ja het is dan ook mijn werk… Wist je dat de ruimte een stuk kleiner lijkt als de woning niet ingericht is? En echt alle minpunten naar voren komen omdat de woning gewoon kaal en saai is.

MOOI PLAATJE

Wees eerlijk we zijn allemaal gek op mooie plaatjes toch?
Op Funda je ogen uitkijken en denken daar wil ik wonen, dat is wat wij willen bereiken
Je gelijk thuis voelen in de woning een warm sfeervol welkom creëren, inzicht geven hoe je de woning in zou kunnen richten als jij erin zou gaan wonen, niet alleen op de foto maar ook als je de woning gaat bezichtigen. Tegenwoordig draait alles om mooie plaatjes op social media, een fantastisch gepresenteerde woning kan alleen maar fantastisch op funda verschijnen en valt jouw huis dus super op alle socials… De zoektocht naar een woning begint tegenwoordig op google het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je opvalt en daar kunnen wij je bij helpen. Bekijk de voorbeelden we hebben ze op een rijtje gezet.

HOE WERKT MEUBELVERHUUR ?

Je maakt een afspraak, wij komen langs en nemen alles door tot in de kleinste details, daar volgt binnen 24 uur een offerte op, bij akkoord kunnen we als dat nodig mocht zijn op korte termijn aan de slag.

Het gaat er niet om of je je woning verkoop, maar hoe je je woning verkoopt.jpeg
WAT KAN JE VERWACHTEN VAN ONS

-Een compleet ingerichte woning tot in de kleinste details (waar nodig gordijnen en lampen gehangen worden) met altijd als eindresultaat de puntjes op de i (wij zorgen voordat we weggaan dat de woning glad is en je de stofzuiger niet meer hoeft te pakken) Bekijk onze Diensten wat er allemaal mogelijk is.

-Een halve inboedel aanvullen kan ook, stel er staat alleen een kast, bank, tafel in de woning, dit kunnen wij aanvullen met bedden en accessoires en andere benodigdheden. Waar nodig gordijnen en lampen gehangen worden) met altijd als eindresultaat de puntjes op de i (wij zorgen voordat we weggaan de woning glad is en je de stofzuiger niet meer hoeft te pakken)

-Heeft de woning net wat extra’s nodig voordat de woning ingericht wordt, in de vorm van schilderwerk, nieuwe vloer kan dat ook geregeld worden, wij schakelen onze connecties in voor deze klussen

ONZE OFFERTES ZIJN OP MAAT IEDER PROJECT IS ANDERS! Bekijk onze werkwijze hier

ONZE SERVICE GAAT VERDER DAAR WAAR ANDEREN STOPPEN!

Heb je vragen?  Voel je vrij om te vragen! Geheel vrijblijvend contact opnemen.

In mijn volgende BLOG geven we tips om je woning verkoop klaar te stomen.

ASD Bedrijfsnaam.png

Alies - 10:06 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn