BLOG 

18.08.2023

HUIS LATEN STYLEN: 6 STAPPEN OM EEN GOEDE SPECIALIST TE VINDEN

Over mij 5 .jpeg
HUIS LATEN STYLEN: 6 STAPPEN OM EEN GOEDE SPECIALIST TE VINDEN

Uw huis laten stylen: waarom het vinden van een goede specialist belangrijk is.

Wat wij vaak zien is dat lege woningen huppetee in de verkoop gezet worden want tja we gaan voor makkelijk en zo goedkoop mogelijk, maar we willen wel de hoogste prijs eruit slepen. Komt vaak voor dat mensen “bezuinigen” (niet willen investeren) op de verkoop van hun woning, want we gaan er toch weg, het nadeel kan zijn dat de woning vaak net te lang in de verkoop staat en ieders interesse verliest en dat je dan alsnog of moet gaan zakken in de prijs of je gaat alsnog inrichten/ opknappen, eigenlijk verlies je dan pas echt geld, er moeten nieuwe foto’s gemaakt worden opnieuw op funda of je zakt met 20.000 euro, wat dan opeens niet veel lijkt,  zoveel kost het inrichten en goed presenteren van een woning nou ook weer niet. 

IMG_8837.jpeg
Dat maakt het lastig mensen vinden het belangrijk om naar een goed verzorgde woning te kijken, (waar kijk je zelf graag naar? Smoezelig en niet goed onderhouden kijk ik niet graag naar waarschijnlijk kijken de mensen er wel naar maar dan lacherig kijk nou hoe ze de woning te koop durven te zetten) goed onderhouden en graag ook nog netjes en schoon en vooral ook duidelijk kunnen zien hoe ze het zelf in zouden kunnen richten.

Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om de woning half in te richten of met kartonnen bankstel en tafels te werken, dat zijn allemaal keuzes die de bedrijven zelf maken, er zijn heel veel bedrijven op de markt die je woning kunnen opleuken voor de verkoop. Maar ja, vind er maar eens een die bij jouw past en je een goed gevoel geeft.

IMG_8844.jpeg
6 STAPPEN OM EEN GOEDE SPECIALIST TE VINDEN OM JE HUIS TE LATEN STYLEN

Hieronder een aantal tips hoe je op zoek kunt gaan naar een goede verkoopstyliste die bij je past, want neem van mij aan het lijkt een heel gedoe maar eigenlijk vermeerder je alleen maar de waarde van je huis door er met zorg mee te gaan.

Stap 1: Vraag rond in uw eigen netwerk naar een specialist in het stylen van huizen
Stap 2: Zoek online naar een specialist in het stylen van huizen
Stap 3: Bekijk de portfolio van de specialisten
Stap 4: Bekijk de recensies van de huis stylisten
Stap 5: Vraag een kennismakingsgesprek aan
Stap 6: Hak de knoop door bij een goed gevoel

IMG_8828.jpeg

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER JE HUIS LATEN STYLEN

Een aantal vragen:
1. Hoe weet ik zeker dat ik een goede specialist gevonden heb?

2. Wat als ik twijfel?

3. Is het handig om meerder offertes aan te vragen?

4. Eerst zien dan geloven!

5. Wie zegt dat je huis stylen en inrichten werkt voor de verkoop

Diensten inrichten leegstaande woningen. .jpeg

ANTWOORDEN HUIS LATEN STYLEN:

1. Blijf bij je gevoel want meestal klopt dat wel, en tegenwoordig kan je heel goed opzoeken of een bedrijf goed zijn werk doet via Google.

2. Bij twijfel kan je nog meer informatie opvragen en een afspraak maken en al je vragen laten beantwoorden, als je dan nog twijfelt moet je jezelf afvragen of je wel bij het goede bedrijf zit, en of je er wel aan toe bent om dit te gaan doen

3. Ja hoor je kan meerdere offertes opvragen 1 tip de goedkoopste hoeft niet altijd de beste zijn! Ik zeg altijd heel ouderwets : alle waar naar zijn geld..

4. Dat snap ik, iedereen wil voorbeelden zien, meestal staan er voorbeelden op de website (bij ons heel veel voor en na foto’s bekijk ze hier) en voor en na foto’s zijn altijd interessant om deze even goed te bekijken.

5. Ga van jezelf uit: je kijkt op Funda ziet een lege kale woning daar ga je toch minder snel op af dan een compleet ingerichte woning die op funda staat. Ik kan je uitleggen dat het werkt en de foto’s laten zien. Het is een kwestie van vertrouwen wij weet en wat we doen. Als de woning ingericht in de verkoop staat komen er altijd reacties los van mijn opdrachtgevers of mensen die bezichtigen dat de presentatie geweldig is. De makelaars laten regelmatig weten dat ze de aanloop voor bezichtigingen haast niet aankunnen.

IMG_8749.jpeg

CONCLUSIE: JE HUIS LATEN STYLEN

Een ding is zeker als je de tijd neemt om je woning perfect te presenteren voor de verkoop zal je altijd meer ontvangen dan als je er helemaal niets aan doet.

Ik heb ook meerdere woningen mogen stylen die al in de verkoop gestaan hebben en achteraf kwam de opdrachtgever altijd standaard met de mededeling dat ze het beter gelijk hadden moeten doen, want dat had een hele hoop zorgen en ook geld gescheeld.

Neem een kijkje op de website om de voor en na foto’s te bekijken, maak vrijblijvend een afspraak als je kennis wilt maken. Altijd welkom!

Wij zorgen dat de woning van A tot Z helemaal klaar is voor verkoop, wij geven tips als er nog iets moet gebeuren om het helemaal tiptop in orde te krijgen. Extra service wij stofzuigen als we weggaan gewoon omdat wij dat normaal vinden, en er zijn bij ons geen verrassingen achteraf. Wil je meer ondersteuning of ontzorging laat het weten wij denken graag met je mee.

IMG_8746.jpeg

Alies - 14:34 | Een opmerking toevoegen

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn