BLOG 

30.06.2023

DRESSOIR STYLEN: 5 TIPS

DRESSOIR STYLEN: 5 TIPS

Dressoir stylen 1.jpg

Waarom een dressoir stylen?
Juist met een dressoir kan je al kanten op. Hou het rustig als je de woning gaat verkopen, haal dan juist spullen weg en maak het neutraal. Als je het gewoon gezellig wilt maken kan je je uitleven op allerlei manieren door groepjes te maken hou je het rustig maar wel knus. Zet een mega bos bloemen op je dressoir, zet mooie groene planten op je dressoir. Leg wat boeken plat en zet daar een kaarsen standaard bovenop. lees verder en bekijk de voorbeelden ook voor aan de muur, want een dressoir stylen hoeft echt niet duur te zijn!

Huis stylen Dressoir stylen 4.jpg

5 TIPS om jou dressoir te stylen
Stylen klinkt altijd alsof je er niet in kan leven, maar dat hoeft niet, je kan het knus en gezellig maken en praktisch tegelijk, soms kom je met simpele accessoires tot een heel leuk en totaal anders resultaat. Als je je woning gaat verkopen zou ik het rustig en simpel en ruimtelijk houden en neutraal en als het voor jezelf is zou ik het lekker zo doen waar jij je goed bij voelt een plant kan altijd klein groter of een hangplant, zelf heb ik er 2 planken boven gemaakt van riemen (die heb ik op maat geknipt) en een plank ertussen gehangen en het resultaat is erg leuk geworden, ik heb ze niet onder elkaar gehangen maar een beetje naast elkaar. Ik zal er een foto bij doen van het resultaat.

Huis stylen Dressoir stylen 1 (1).jpg

DRESSOIR STYLEN TIP 1:

Persoonlijke touch hoe doe je dat, nou gewoon niet te veel nadenken, maar het gewoon doen, je heb van die rieten onderzetters zet daar een vaas op met droogbloemen en 2 kaarsen en je heb al een sfeertje gecreëerd. Afhankelijk van de kleur kan je alle kanten op. Hoe minder je erover nadenk hoe beter het eindresultaat, geloof mij maar.

DRESSOIR STYLEN TIP 2:

Geef je dressoir een ander kleurtje. Durf je zwart aan? Doe het dan gewoon. Of werk met verf op een doek zo krijg je een toffe oude look. Doek in de verf dopen en dan kan je het zo dik aanbrengen als je zelf wilt. Of je neemt de kleur van de muur in een klein potje verf, zo krijg je rust in je interieur de een noemt het saai de ander vindt het helemaal geweldig.

Huis stylen dressoir.png

DRESSOIR STYLEN TIP 3:

Maak groepjes met accessoires zo hou je het rustig en maak je het niet rommelig. Zet bijvoorbeeld een vaasje, kandelaren of waxinelichtjes houder in een groepje bij elkaar(hoeft niet allemaal dezelfde kleur te zijn) en moet je eens kijken hoe leuk het is om in groepjes te werken

DRESSOIR STYLEN TIP 4:
Gebruik planten of een bloemetje voor de frisheid en mooie kleuren en ga daarmee combineren. Een hanplant doet het ook goed.

Huis stylen  Dressoir stylen.jpg

DRESSOIR STYLEN TIP 5:

Creëer sfeer met een spiegel of met een aantal losse ronde spiegels zo creëer je meer ruimte. Wat ook leuk is dat je de ronde spiegels afwisselt met andere ronde elementen je krijgt hier een heel leuk effect mee. Ik hang spiegels en schilderijen nooit heel hoog op, eerder laag dan tegen het plafond. Zo maak je er een geheel van. 

Huis stylen voor verkoop .jpg

EEN DRESSOIR STYLEN

Begin gewoon met alle spullen van je dressoir te halen zet ze even helemaal weg, en begin opnieuw en denk niet te moeilijk, soms helpt het als je er helemaal niet over nadenk en het gewoon gaat doen. Hoe meer je over dingen na gaat denken hoe meer je gaat twijfelen en dat is nou net niet de bedoeling, heb je hulp nodig met welke styling dan ook neem gerust contact op ik denk graag met je mee! Neem geheel vrijblijvend contact op

Alies - 11:02 | Een opmerking toevoegen

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn