IN THE HOUSE BLOG 21.12.2022

BADKAMER STYLEN VOOR VERKOOP

8 badkamer stylen voor verkoop.jpeg

BADKAMER STYLEN VOOR VERKOOP

Ook als je een hele oude badkamer in je woning hebt dan nog kan je zorgen dat deze prachtig en verzorgt en vooral schoon op de foto komt, vaak is een badkamer een persoonlijke keus en als deze gedateerd is geeft dat niets, want de potentiële koper kan nog steeds zien wat de mogelijkheden zijn als hij/zij ervoor kiest om de badkamer te verbouwen. En laten we eerlijk zijn schoon en sfeervol verkoop altijd beter. Lees de compacte versie in mijn BLOG
15 Badkamer stylen voor verkoop .png
DE VOORDELEN VAN JOUW BADKAMER STYLEN VOOR VERKOOP.

Betere impact op de potentiële kopers. De kopers kunnen zien wat de mogelijkheden zijn. Stylen van de badkamer verkoopt nu eenmaal beter. Netjes en schoon en knus / sfeervol gaat al jaren beter op de markt dan onverzorgd en kaal en smoezelig.
5 badkamer stylen voor verkoop.jpeg
DE OMZET DIE JE MISLOOPT ALS JE JOUW BADKAMER NIET STYLED VOOR VERKOOP

Zou zonde zijn als je niets doet aan je badkamer en het kaal of juist te vol laat (met shampoo en tandenborstels nog op de wasbak etc, ook een badkamer doet het goed op de foto als er sfeervolle accessoires zijn toegevoegd en schoon en opgeruimd overkomt.

BEREKENING: Stel je doet niets aan je woning en badkamer styling, en de mensen zijn niet enthousiast te krijgen over je woning dan ga je zakken in de prijs dat kost ook geld alleen voel je dat niet in je portemonnee (denk je) als je investeert in je woning door het net even wat extra aandacht te geven en op te ruimen en schoon te maken en te investeren in verkoopstyling / accessoires en nieuwe deurklinken (als voorbeeld) levert het meer op. En die voel je ook in je portemonnee. Als je door de bomen het bos niet ziet, wat begrijpelijk is, want er komt zoveel op je af dan kunnen wij je hierin ondersteunen. Neem vrijblijvend HIER contact op.

1.0 badkamer styling.jpg

10 TIPS OM JOUW BADKAMER TE STYLEN VOOR VERKOOP

Tip 1 : MAAK SCHOON  Haal alles wat in het zicht hangt, ligt en staat uit de badkamer Maak de gehele badkamer schoon, ja ook de binnenkant van de kastjes / lades.

TIP 2 : VIEZE KITRANDEN?  Kit ze opnieuw, vieze kitranden staat gelijk aan een vieze badkamer (wat waarschijnlijk niet zo is) en daar worden de mensen niet blij van, dus krijg je het niet schoon even opnieuw in de kit zetten.
1 badkamer stylen voor verkoop.jpeg
TIP 3 : HANDDOEKEN TOEVOEGEN  Heb je nog mooie nette schone handdoeken liggen? Zorg dat je ze leuk ophangt, heb je ze niet maar alleen de gebruikte koop dan nieuwe met een leuk motiefje en in een bepaalde kleur, een hagelwitte handdoek doet altijd schoon aan en in combinatie met blauw komt het helemaal goed. Drapeer ze een beetje over elkaar.

TIP 4 : HANG EEN SCHILDERIJ OP Het klinkt een beetje gek maar hang een leuk schilderij / foto op in je badkamer het fleurt op en is weer eens wat anders dan anders, als je er de ruimte voor heb zou ik het zeker doen.
3 badkamer stylen voor verkoop.jpeg
TIP 5 : VOEG ACCESSOIRES TOE Een hangplant wat luxe artikelen een geurkaars, geurstokjes en als de ruimte er is zet een plant neer of een vaas met kunst bloemen, niet te veel toevoegen maar gewoon om het knus te maken.

TIP 6 : VOEG EEN BADPLANK TOE Als je in het bezit bent van een bad in je badkamer voeg een badplank toe op je bad hier kan je leuk kleine handdoekjes opleggen en een geurkaarsjes in een felle kleur geeft gelijk een luxe effect en is super sfeervol.
4 badkamer stylen voor verkoop.jpeg
TIP 7 : KLEED IN JE BADKAMER  Ja hoor ook in je badkamer kan je een vloerkleed toevoegen en wat geeft dat een warm en sfeervol effect!

TIP 8 : ZORG DAT JE BADKAMER ERUIT SPRINGT Hoe oud je badkamer ook is zorg dat je er de nodige aandacht aan besteed en hem goed schoonmaakt en sfeervol inricht, echt het is de moeite waard als je het leuk vind kan je HIER voorbeelden bekijken van hele oude badkamers die ik gestyled heb en waar meerwaarde naar voren komt. Ook met voor en na foto’s.
12 badkamer stylen voor verkoop.jpeg2.0 badkamer styling.jpg13 badkamer stylen voor verkoop.jpeg
TIP 9: RAAM IN JE BADKAMER Heb je een raam in je badkamer zorg dat het schoon en als het even kan open is zonder luxaflex ervoor, daglicht is fijn voor de foto en geeft ook ruimte in je badkamer.

TIP 10 : ZORG DAT ALLE PERSOONLIJKE SPULLEN UIT HET ZICHT ZIJN.  Er is nog nooit iemand helemaal wild geworden van een tandenborstel, doucheschuim shampoo of volle wasmand van een ander, althans ik heb het niet mee gemaakt. Wat ik zelf fijn vind is dat als je ergens gaat bezichtigen het gewoon neutraal, schoon en netjes  is en ik niet overal doorheen hoeft te kijken. 

7 badkamer stylen voor verkoop.jpeg

VOORBEELDEN VAN BADKAMERS DIE KLAAR ZIJN VOOR VERKOOP

Benieuwd wat voor badkamers wij allemaal al gestyled hebben hierboven een overzicht van een aantal badkamers. Er zitten gloed nieuwe tussen maar ook hele oude, die bijna alweer in de mode komen😉 (zo oud dus) en bij alle badkamers zie je de toevoeging van het sfeervol inrichten naar voren komen. Meer badkamers zijn te vinden op de website

3.0 badkamer styling.jpg

HULP NODIG BIJ HET STYLEN VAN JE BADKAMER VOOR VERKOOP

Toch een beetje hulp nodig om je woning en badkamer klaar te maken voor verkoop? Dat is uiteraard mogelijk. Op en top presenteren voor de foto’s én bezichtigingen daar kunnen wij je bij helpen. Meer informatie nodig bekijk HIER onze website of neem geheel vrijblijvend CONTACT op

ASD Bedrijfsnaam.png
Alies Styling & Decoratie

Alies - 11:59 | Een opmerking toevoegen

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn